Отдавна ми се искаше да пробвам нещо на Kiko Cosmetics, но доставката от 5.90 евро ме спираше, плюс факта, че за разлика от други онлайн магазини, този на Кико има множество претенции по отношение на мин. сума на поръчката и пр. По Black Friday, който вече става интернационална лудост имаше безплатна доставка + 30% отстъпка и аз прерових и си избрах няколко интересни неща.

Colour Correction Powder е печена пудра в 4 цвята, чиято цел е да изравни тена, да фиксира грима и да придаде на лицето сияен и гладък вид. Нещо като Метеоритите на Guerlain в компактен вид. Много съм любопитна какъв резултат ще постигна с нея и нямам търпение да я пробвам. Нормална цена около 12 евро.

Цветна коригираща пудра

Крем-сенки от луксозната колекция на Kiko, номер 03 Exquisite Jasper Green. Цветът е бляскаво khaki – между тъмно-зелено и кафяво, което съм убедена, че ще ми отива. Има и сгъваем апликатор с гъбичка в същата огледално-златна визия, който надали ще ползвам много, но прави хубаво впечатление. Цена без намаление: 11 евро.

Крем сенки за очи

Луксозни крем сенки

Бронзър Rock Attraction в цвят 01 Steady Honey. Разпродажба от приключена лимитирана колекция, много атрактивен на външен вид, но имам чувството, че пак си взех твърде светъл нюанс бронзър. Отделно и сякаш малко оранжавее, но ще видим като го пробвам.

Kiko бронзър в цвят Steady Honey

Другото са 3 лака – един бързосъхнещ в цвят 845 Geranium Red (вадещо очите светло-червено с оранжев подтон), на който отдавна бях спряла поглед, 493 Vino Perlato – тъмен, бляскав, винено-червен цвят със златни частици, който страхотно подхожда на идващите празници и един Cupcake в жълто, номер 648, защото последна от всички, но и аз искам.

Лакове за нокти kiko

Доволна съм. Очаквайте след време единично ревю на всеки продукт.

Весела седмица!