Поводът да отскоча до DM беше най-вече, за да си направя payback карта и да си купя лентички за лице. Пътьом грабнах още няколко дреболийки, които ми се сториха добра идея.

Без значение дали ползвам евфемизъм като „южен тип жена“ или по-нелицеприятния термин „мустаци“, но една част от лицето ми над горната устна си иска внимание, за да не разваля цялостния ефект на визията, и съм стигнала за себе си до извода, че това най-лесно и трайно се постига с лентички студена кола маска. Веднъж на 2 седмици ползвам по една. Опитвала съм различни марки. В България бях най-доволна от Lycia strips, с лайка/минерали. Бяха кремаво-бели, хубаво захващаха и се виждаше върху самата лентичка доколко си успял с дръпването.

В Германия ползвам лентичките за лице на Veet. По-скъпи са от тези на Balea, но захващат по-добре, ако с първия опит не успееш, лентичката още е лепкава и можеш да повториш (с Balea не можеш), което значи и че са по-икономични. Раз-фраз и goodbye.

Маската 3-минутно чудо на Aussie взех да пробвам, защото съм много доволна от шампоаните и балсамите на марката. Оформени са с чувство за хумор, действат добре, ще ви ги покажа скоро. Балсамът за устни Bee Natural мирише божествено на сочен нар и се предполага да е био, но дотук не съм никак доволна от действието му. Очаквайте го в отделен пост за всички мои балсами за устни, които вече наброяват поне 8-10.

И последното нещенце е маска за лице с хума. Ексфолира много нежно и почиства добре кожата, мисля да я вкарам редовно в седмичната рутинна грижа за лицето.

Маска за лице