Здравейте, читатели и последователи.

Преди известно време подарих на една от вас Advent календар на Флакони. Хареса ми усещането да зарадвам някого и сега най-накрая се наканих да го направя отново.

Наградата този път е Flaconi Feel Pretty Box.

Кутията съдържа почти изцяло и единствено продукти за грижа за кожата, вкл. и био такива, един парфюмиран лосион за тяло и еднa мини спирала.

Това ще намерите информация за съдържанието, което до голяма степен обаче остава мистерия дори и за мен.

♥ ♥ ♥

Две думи за въведение

Не правя играта, за да трупам харесвания на страницата ми във Фейсбук. Иска ми се да направя подарък на някого, който действително посещава и чете блога. Затова единственото задължително условие за участие е да ми оставите коментар с поздрав, мнение, въпроси, желания, пожелания и прочие. Каквото ви е на сърцето! Дори и едно просто „Здравей“ стига.

По желание, допълнителни точки можете да отчетете ако ме следвате в Bloglovin.

И тъй като блогът ми е доста скромен и се опасявам, че твърде малко хора биха разбрали за играта, слагам още едно незадължително условие да споделите публично известието от Фейсбук страницата на блога с информацията за играта. Ако не вие, някоя приятелка може да спечели.

♥ ♥ ♥

Наградата

flaconi-feel-pretty-box2

Условията

Играта е отворена от днес, 5.02.2016 до 11.02.2016 за участници от цяла Европа. Ще се проведе с помощта на приставката Rafflecopter, победителят ще бъде изтеглен автоматично и след проверка дали е изпълнил условията, ще се свържа по дадените от него координати, за да се разберем за получаването на наградата. Ако победителят не реагира до 3 дни, ще бъде изтеглен следващ.

Наградата ще бъде пратена на победителя чрез куриерска служба за моя сметка.

Важно!!!

След като коментирате, последвате или споделите, не забравяйте да щракнете в прозореца на Rafflecopter отдолу, за да се запишете в играта.

Желая ви късмет!

a Rafflecopter giveaway