Здравейте, читатели и последователи.

Както някои от вас знаят, аз живея в Германия и от края на Ноември тук започва сезонът на Advent – църковната подготовка за празнуването на Рождество Христово. Последните недели преди самият празничен ден също се отбелязват, палят се големи свещи у дома и се отварят Коледните базари в малките градчета. Скоро ще пия пак греяно черешово вино.

Децата получават т.нар. Adventskalendar. Това са картонени кутии с 24 малки прозорчета, в които е скрито по едно дребно лакомство. Календарът се слага на видно място в къщата в началото на Декември, имаш право да отвориш само едно отделение на ден и това е начинът да отброяваш търпеливо оставащото време до Коледа. Миналата година ми подариха календар на Милка и го опосках за една седмица, но това говори повече за мен, отколкото за традицията.

Междувременно има такива календари не само за децата, а за всички, дори и за домашните любимци. Има Advent календари за мъже, и козметични за дамите.

Реших да подаря на един читател тазгодишния Adventskalendar на Flaconi
(немски магазин за маркова парфюмерия и козметика, като Douglas).

Календарът съдържа 24 пробички, минита и пълноразмерни продукти на известни марки.

Това е пълния списък на съдържанието, но голяма част от удоволствието е изненадата, така че ваш избор остава дали да я развалите с поглед там.

♥ ♥ ♥

Две думи за въведение

Не правя играта, за да трупам харесвания във Фейсбук. Иска ми се да направя подарък на някого, който действително посещава и чете блога. Затова единственото задължително условие за участие е да ми оставите коментар с мнение и препоръки за дизайна и съдържанието на блога. Ако нямате мнение по тези теми, просто едно „Здравей“ стига.

По желание, допълнителни точки можете да отчетете ако ме следвате в Bloglovin.

И тъй като блогът ми е доста скромен и се опасявам, че твърде малко хора биха разбрали за играта, слагам още едно незадължително условие да споделите публично известието от Фейсбук страницата на блога с информацията за играта. Ако не вие, някоя приятелка може да спечели.

♥ ♥ ♥

 Наградата

141015-flaconi-adventskalender-2014-flУсловията

Играта е отворена от 11.11.2014 до 21.11.2014 за участници от цяла Европа. Ще се проведе с помощта на приставката Rafflecopter, победителят ще бъде изтеглен автоматично и след проверка дали е изпълнил условията, ще се свържа по дадените от него координати, за да се разберем за получаването на наградата. Надявам се победителят да реагира бързо, за да мога да изпратя календара навреме и да е при него преди началото на Декември.

Наградата ще бъде пратена на победителя чрез куриерска служба за моя сметка.

Важно!!!

След като коментирате, последвате или споделите, не забравяйте да щракнете в прозореца на Rafflecopter отдолу, за да се запишете в играта.

Желая ви късмет!

a Rafflecopter giveaway

П.П. Тъй като за първи път правя giveway, много се тревожа нещо да не се обърка технически или да се получи някакво недоразумение, така че и на себе си желая „късмет“.