В lookfantastic.com имаше оферта – 3 Macadamia продукта на цената на 2 + 20% отстъпка*, и аз си купих шампоан, спрей-масло и четка за коса. След като се акумулираха намаленията, крайната сума падна почти наполовина. И аз поръчах импулсивно, без много да се зачета що за четка е това, какво прави и за кого е подходяща.

Macadamia Boar Hot Curling 25mm е:
– кръгла четка с малък диаметър
– от естествен глигански косъм
– с керамична основа, която разпределя топлината
– за оптимална работа при топлинно стилизиране
– подходяща за къса коса (!)

Кръгла четка за коса на Macadamia

Аз имам кръгла четка за коса от професионален магазин със сравнително голям диаметър и метална основа, която години наред ми е незаменим помощник при оформянето на косата, независимо от дължината й. С нея я изправям и изглаждам, и за секунда не съм съжалявала за покупката (около 15 лв. струваше).

Когато четката на Macadamia дойде веднага усетих, че с нея не ми е удобно да работя. Първо, тя не обхваща косата в дълбочина. Игличките на четката са твърде къси. Когато я поставя на главата си, те потъват само донякъде и когато изтегля, те разресват само горния пласт от косата. После, при сушене кичурите се заплитат, тъй като диаметърът е твърде малък. Допуснала бях сериозна грешка.

В четката ли е проблемът? Категорично НЕ. Като дизайн вероятно тя прави точно това, което се очаква от нея. Проблемът е само , че не се поинтересувах да прочета навреме описания и ревюта и купих продукт, който не е подходящ за моята дължина на косата.

Четете, момичета, иначе и при вас четка за 20 евро ще отлежава в шкафа.