По време няколкомесечния престой в Холандия имах проблем със спиралите. Дали заради влажния климат, фон дьо тена или някаква временна особеност на кожата, но всички спирали, които имах, се размазваха безобразно и до обяд вече приличах на Жокера.

Спирала Lancome L'extreme waterproof

Тогава се сдобих с водоустойчивата спирала Lancome L’extreme WP. Ползвам я вече от близо 10 месеца и съм страшно доволна – за това време не е изсъхнала, не се размазва, не слепва миглите. Има видим ефект, но стои изключително естествено. Подчертавам: естествено. Въпреки името си, ако търсите спирала, която да придаде много обем, дължина или драматичен ефект, не бих ви препоръчала Lancome L’extreme WP. Според мен това е по-скоро „офисен“ продукт, за дискретен ежедневен грим. И като такъв е невероятна.

При нанасяне се усеща една сухота, дори (колкото и странно да звучи) съприкосновението на четката с миглите. Но се свиква и не е неприятно.

П.П. Иска ми се да показвам снимки преди/след, защото аз самата ги намирам за много полезни, но все още с техниката се опознаваме, сутрин излизам по тъмно, вечер след работа нямам подходяща светлина и т.н. Обещавам да се опитам да попълня този пропуск с времето.