„Метеоритите“ на Guerlain не са никак евтин продукт, и въпреки всички възторжени отзиви надали някога щях да си ги купя сама, но ги получих като подарък от любим човек и съм така безкрайно очарована от ефекта, който имат като озаряваща пудра, че със сигурност ще си ги закупя отново, за предпочитане лимитирано издание в някоя от онези кутийки, произведения на изкуството, които пускат по празниците.

Ползвам нюанс Teint Beige 02, но не може да се говори за цвят, както при руж, хайлайтър или други озаряващи пудри. Перлите просто придават порцеланов, загладен, грейнал вид на кожата по един незабележим, класен начин. Имат много лека виолетково-пудрена миризма.

Към тях може да се закупи специална четка – с бяла дръжка и твърд розов косъм, в кадифено калъфче, но тя струва около €30, а метеоритите се нанасят успешно и с мекичкия тампон, който идва с кутийката.

Meteorites by Guerlain са неотменна част от моята версия за минимален грим – лека основа от фон дьо тен, метеоритите по цялото лице и шията, накрая спирала на миглите.

Огромен плюс за продукта: изключително икономичен е. Това е моята кутийка след близо 2 години редовна употреба.

Цена около €50.

Guerlain Meteorites с четка Guerlain Meteorites кутийка