Art Deco Eyeshadow base 5 ml

Закупих си базата за сенки на Art Deco по времето, когато нямаше чак толкова голям избор на този вид продукт. Между нормален и вариант без аромати се спрях на първия, но така или иначе, миризмата е почти отсъстваща.

Цена: 11 лв.

Консистенция: леко твърд крем с телесен цвят, в който се забелязват ултра-миниатюрни сребристи частички. Ефект: Много хора са изключително доволни от този продукт, но не и аз. Не се нанася равномерно, видимо изсветлява клепача и отдолу остава текстура, която разваля ефекта от сенките.

Не можех да си спомня дали в началото пак така е била, чудих се дали не е възможно да се е развалила от стоене, но не забелязвам промяна в цвят, миризма, консистенция и пр. Вероятно си има причина от самото начало да не я ползвам с охота.

Art Deco база за сенки

P2 Perfect eyes base 5 ml

Тази база за сенки закупих преди 10-тина дни от локалния DM.

Цена: 2.75 евро.

Консистенция: мек, светъл на цвят, абсолютно хомогенен крем, който при докосване оставя по възглавничката на пръста почти гелообразен материал. Ефект: Нанася се лесно, попива напълно, не променя цвета на клепача. Почти се уплаших, когато видях колко плътни и лъскави станаха върху тази база едни от най-дискретните ми сенки на Estee Lauder.

P2 база за сенки

Фаворит: P2 Perfect eyes base!