Досега май не съм писала публикация с любимци. Та за първи път – един малък update за това какво ползвам и харесвам през пролет 2016. Няма да разказвам за грижата за кожата, още не съм събрала достатъчно впечатления от корейския гел, който е дневната ми грижа в момента.

Започвам с базата на Emite Cosmetics Diamond Heart. Тя е с розов подтон, но той не личи при нанасяне. Не знам какво съдържа, не искам и да знам, защото има видим ефект – кожата е матирана, лицето се омазнява по-бавно и гримът ми трае повече.

На цялото лице нанасям фон дьо тен на Sans Soucis – немска марка с термална вода, която имам в размер 15 мл от Glossybox. Цветът е Tanned beige, но е по-скоро средно-бежов, отколкото тъмен. Покритието е средно, естествено, полу-мат. Държи до края на дълъг ден.

Докато беше по-хладно пудрех с YSL – Matt and radiant. Сигурно ви писна да я споменавам, но наистина много любима ми стана тази пудра, дори вече е леко вдлъбната от употреба.

За очите бързият вариант е единичка сенки 04 Sweet like chocolate от неутралната колекция на Essence I love nude.

Друг любим продукт е гелът за вежди на P2 в нюанс 010 light. Струва 3,50 евро и стои много естествено. Забравила съм за молив, вакса за вежди или каквото и да е друго. Това е нещото!

Завършвам със спирала Benefit – Roller Lash и малко руж от печените ружове на Maybelline, цвят 25 Alluring Rose, който е почти като бронзър.

И съм готова за един дълъг ден.