Ще започна да включвам информация за свършените ми продукти като повод да споделям кратки отзиви за тях. Не за всяко нещо си струва да правя отделна публикация, така че пригответе се за ревю тип много-в-1.

Свършени продукти

Отляво надясно: 1. Измиващ гел за лице на Balea за нормална и смесена кожа с екстракт от лотос и бамбук. 2. Пилинг душ-гел на Alverde с кокосови стърготини и цвят от лотос 3. Крем за тяло на Balea с ванилия и индийски чай – отзив тук »

1. Това е втората ми опаковка гел за лице на Balea. Ползвам го колкото за почистване на лице, толкова и за сваляне на грим. Успява да се справи с водоустойчива спирала без търкане, не дразни кожата и очите, но все пак възнамерявам да го заменя с мицеларна вода, защото не смятам, че е подходящ за зоната около очите. Струва под 1 евро.

2. Този пилинг душ-гел беше идея на сестра ми. Тя го метна в кошницата докато се разхождахме в DM. Бледожълт полу-желиран гел с едри кокосови стърготини, близо 2 пъти пъти по-големи от тези, които се ползват в сладкарството и много твърди. Не мога да кажа, че се чувствам някакъв особен ефект, но ароматът е божествен. Не типичен кокос като в плажен продукт, а по-скоро цветно-кокосов с някаква вкусна маслена нотка. Изхабих си го с удоволствие, но няма да повторя. Сега съм намислила да си взема една серия от Body shop, но още не съм решила коя, трябва да отскоча до магазина в Аахен.

Заела съм се също така да разчистя шкафа с козметика от неща, които не ползвам и доста гримове ще заминат в кофата. За да не ме е яд толкова ще кажа по 2 думи за някои от тях.

Та това е засега от мен.

Бръмм …