Малко информация и бързи ревюта на някои от свършените продукти през последните месец-два.

За крема за лице на Korres съм писала тук. В момента почти привършвам серума с дива роза. За него също ще пиша отделно.

empties-106-0

Преди да спрат доставките на Memebox се запасих с корейска козметика и това пакетче sheet маски е оттогава. Представляват кърпичка, много плътна и напоена с полутечна маска, в която има изрязани дупки за очите, устата и носа. Докато я нося съм гледка, достойна за филм на ужасите, но след това кожата се усеща много сочна и свежа. Не мога да кажа коя ми хареса най-много, всичките маски имаха сходно действие.

empties-106-4

Кремчето за ръце на Rituals е от кутия Glossybox. Попиваше добре и си го ползвах с удоволствие, най-вече заради миризмата на мандарина. Ефектът не е „уау“, но вършеше работа.

Лосионът за тяло на Балеа с ананас и кокос е точно толкова екзотичен, колкото звучи. Страшно вкусна комбинация, като Пина Колада, но накрая ми беше писнал и се насилих да го свърша. Доста течен беше, което не ми хареса.

Шампоанът на Лореал със слънцезащита дойде с юлския Глосибокс, ако не се лъжа, но аз не съм ходила на плаж от повече от 3 години, затова го ползвах като обикновен шампоан. Има страхотна, топла, плодово-пикантна миризма, напомняше ми на един парфюм на Хилъри Дъф – With love (първия, жълтия).

empties-106-2

Спиралата на Guerlain – отзив ще намерите тук, за маската на Lush – оттук моля.

Първото ревю на Lancome Teint Visionaire ми е от самото начало на блога. И до днес то е едно от най-четените, но когато го писах ми липсваше опит в блогването, не знаех какво е важно да спомена и не съм особено доволна как го описах. Особено сега, когато свърши, и сравнен с всичко друго, което съм пробвала оттогава, промених малко мнението за него в положителна насока, затова редактирах публикацията, Можете да я видите тук.

Коректорът на Мейбълин Instant Anti-Age The Eraser Eye Nude много ми харесва. Прикрива добре, блендва се лесно, стои естествено, но защо, по дяволите, трябва да се нанася с този мъхест апликатор, който не може да се мие?!? Използвах го до половината, но вече ме е гнус от гъбичката. Да слагам застоял и изложен на въздуха от месеци продукт близо до очите си всеки път, когато се гримирам, ми се вижда ужасно нехегиенично. Може би бих го купила отново, но само ако нямам други коректори, с които да го редувам, за да свърши бързо. Да, знам, че точно заради апликатора се нанася толкова добре, но ….

empties-106-3

Картончето отзад на долната снимка е от сапуна на All Nature с бял чай и жасмин. Това ми беше летния ултра-универсален продукт за всичко. Мих си лицето с него, мих си четките, тялото, за всичко беше страхотен.

Масло на Боди Шоп е с мирис на ванилия брюле. Много приятно масълце, но честно казано, започна да ми омръзва Body shop, а имам още 2 големи масла да свършвам.

empties-106

Водата за уста с избелващ ефект на Listerine ползвах твърде спорадично, за да установя ефект. Не е толкова лютива колкото обикновената, бих си я взела пак.

Витаминения противобръчков серум на Alverde с годжи бери изглеждаше много обещаващ, но не го ползвах достатъчно редовно и преди да усетя някакъв ефект, помпичката спря да пуска. Не знам дали се повреди, свърши или засъхна, но това стана доста по-рано отколкото съм очаквала. Жалко …

И да, мъжката свършена Нивеа е моя. От други неща на марката може и да не съм доволна, но рол-он дезодорантите са страшно трайни.

Това беше засега. Ако имате въпроси или нещо съм пропуснала да спомена, пишете в коментарите.

Успешна седмица от мен!