Човек има нужда от малко повече време, за да напише отзив за бяла козметика. Не става като със сенки или спирала, да поносиш няколко часа и да споделиш. Давам мнение за овлажняващия крем Hydreаne Riche на La Roche-Posay чак след като привърших опаковката. Всъщност ефектът се забелязва бързо, но исках да съм убедена в отзива си.

Аз съм на солидните 31 години и в грижата за кожата имам две тежки провинения: спя много малко (под 6 часа на ден) и пия малко вода. Но този крем, на скромната цена от 21 лв. за 40 мл. помага наистина много да компенсирам последиците от начина си на живот.

Формулата е лека към средно-плътна, попива добре, дори и да сложиш малко по-голямо количество няма неприятен „кир ефект“. (извинете, не знам как другояче да опиша това). Нанасям го вечер преди лягане и сутрин под грима като основа. Изключително съм доволна от ефекта. Кожата изглежда хидратирана, плътна, свежа. Намаляват леко и тъмните сенки под очите ми.

Няма слънцезащитен фактор.

Няма парабени.

Препоръчвам го. Аз лично ще си го закупя отново след като приключа с тестването на мини-комплекта на Dermalogica, който получих с юлския Glossybox.

Hydreane Riche La Roche Posay