1. Колко червила имате?

Имам (седнете някъде!) общо 9 червила като изключим 2 чъбита, 2 гланца за устни и червилата, които са за изхвърляне*. Звучи направо смешно, като се има предвид, че всяка самоуважаваща се бюти блогърка има поне по 40, но смятам, че засега са ми достатъчни да задоволят ежедневните ми хрумки и грим-настроения. Е, винаги се случва да ми се прииска спонтанно още някое червилце.

Колекцията червила

2. Кое е първото Ви червило?

Първото ми собствено червило беше на Golden rose, тъмно керемидено-червено с изключително силен перлен блясък. Купих си го в 10-ти клас, носех си го както бях с мустаците тогава и си мислех, че съм много прекрасна.

3. Кое е червилото, което носите най-много?

Предпочитанията ми се сменят, в момента най-редовно ползвам чъбито на Астор, което е с много мека, маслена формула в телесен нюанс. На снимките си му и личи, от разнасяне в чантата всички надписи по него са се изтрили.

Бежовите

4. Коя Ви е любимата марка червила?

Засега не съм открила марка, която категорично да коронясам за „любима“ и да проверявам всяка нова излязла колекция, отворена съм към всички.

5. Коя е любимата Ви формула за червило?

Обичам гланцовите, полу-прозрачни червила като серията на P2 Sheer Glam.

Sheer Glam P2

6. Кое червило си купихте последно?

Не е едно, а цели 3. Mannierox писа във Facebook, че има промоция на Rimmel в ASOS.com и аз немедленно поръчах Rimmel Kate Moss #110, #03, #016.

Червилата на Rimmel

7. Колко продукта за устни имате в чантата си в момента?

2-3 стик балсама за устни и #016 на Кейт Мос, днес съм с него. Изобщо аз гледам да оставям по един балсам за устни (и крем за ръце) на всяко място, където прекарвам време през деня, за да се сещам да ги ползвам.

8. Кое е червилото, към което посягате, когато искате червени устни?

От много дълго време търся идеалното червено червило – да подхожда на жълтеникавия ми тен, да не прави зъбите да изглеждат жълти и пр. Бях и все още съм подготвена да дам солидна сума пари ако го намеря, но не съм успяла. Търсим се още. Отделно задачата се усложнява, защото с проба на ръка няма как да разбера как ще ми стои на лицето, а с тестер в магазина не бих се червисала.

Обаче пък си имам Pretty Woman на P2. Не е с пълно покритие, дава съвсем лек, прозирен червен цвят, но все пак е видимо червено. Много приятен продукт. Сестра ми също искаше да й купя от него, но вече не се продава, P2 често си обновяват колекциите.

9. Как/къде съхранявате червилата си?

В кутията от Glossybox – Le Grand Bleu, запазила съм подложката от къдрави картонени лентички и червилата са наредени там като яйчица в полог.

Кутията с червилата

10. За кои червила си мечтаете и бихте искали да притежавате?

Виждала съм червила в много красиви гилзи, като тези на Yves Saint Laurent, Chanel, Tom Ford, Guerlain. Разбира се, би ми харесало да притежавам такова, но сякаш по-неудържимо би ме привлякъл един уникален цвят, който наистина да ми подхожда. Последно бях загледала едно розово червило на Estee Lauder,

На последната снимка: матово червило на P2 I feel you, коралово червило 58 Starlight coral на Alverde и едно възсухичко стик червило на P2

Другите

За довиждане, снимка само на балсамите ми:

Балсами и вазелини за устни

* три на Sally Hansen, едно на Revlon и едно на Golden Rose.