Честита Нова Година, читатели!

Надявам се, че 2016 е започнала добре за вас. Пожелавам ви да сте здрави, да се обичате, да се грижите за себе си, да се усмихвате, да мечтаете, но и да работите здраво и със страст за сбъдването на мечтите си.

Нямаше ме в блога известно време, но няма да се оправдавам. При мен е така, много топки имам във въздуха, изчезвам понякога. Честно казано, напоследък нямам желание да купувам козметика. Имам една голяма цел пред очите, която изисква сериозен финансов ресурс и при тези обстоятелства ми се струва неразумно да давам пари за n-ти руж или червило. Сложила съм най-често ползваните ми продукти в две панерчета и си ги въртя постоянно. И съм спокойна и доволна, но и виждам, че имам козметика буквално за години напред.

Спрях абонамента за кутиите Glossybox. Ще ви покажа обаче последните 2 кутии, които получих. И двете бяха наистина страхотни, но не ме радват както преди, особено като знам, че имам например 8 неотворени крема за лице.

Кутията за Декември

кутия глосибокс декември превю съдържание на кутията

1. Крем за ръце на Eubos 50 ml. Ползвала съм крем за лице на немската марка медицинска козметика и макар че се оказа неподходящ за моя тип кожа, съм с много добри впечатления. Този крем попива лесно, мирише приятно и ще го ползвам. Цена 6,30 евро / 75 мл.

2. Почистваща маска Claire Fisher с каолин, алое вера и хамамелис. От Януари ще се продава по аптеките тук. Цена: 14,95 евро / 50 мл.

3. Хипоалергична спирала Avene Couvrance 3-in-1 (мини). Още от едни български кутии си я бях отбелязала, защото ми се стори интересна. Спиралата се грижи за миглите във студеното време, не съдържа аромати и парабени и е подходяща за чувствителни очи. Цена за пълен размер: 16,90 евро / 7 мл.

4. Регенериращ нощен крем Kneipp. С печат за натурална козметика, срок на годност след отваряне 3 м. и чакащ патент, този крем също изглежда като отлично попадение и се радвам, че го намерих в кутията. В момента ползвам нощния крем с роза дамасцена на Alteya Organics, но след него идва този. Цена 12,99 евро / 30 мл.

5. Червило Oasis Gem Teeez Cosmetics в нюанс Heat Wave Ruby. Хубав цвят, тъмно вишнево-червено със студен подтон и матово-сатенен завършек. Още не съм го носила, затова не мога да кажа колко е трайно. Опаковката е шарена, толкова колкото и сайта на марката. Червилото е произведено в Италия. Напомня ми малко на Kiko Cosmetics, но с друг, по-солен ценови таг. 20,50 евро за червило?

червено червило Teeez

А ето тук можете да намерите снимки и описание на продуктите от специалната Коледна кутия на Glossybox Let it snow. Също като миналогодишната, и тази беше много красива и интересна, пълна с непознати неща, и беше идеалният начин да се разделим, поне за известно време, с абонаментните кутии.

Очаквайте също и публикация с най-ползваните неща от изминалата година и свършените продукти. Знам, че са ви интересни и полезни.

Доскоро!