Юнската кутия на Glossybox дойде почти нечакана. Бях забравила, че още имам абонамент, и последните пъти не беше нищо особено.

 Този път обаче кутията се оказа пълна със симпатични неща и я щракнах набързо. На книжката отпред е София Вергара.

1. Шише за вода и разтворима напитkа Quickcap Beauty/Sun. Шише от 400 мл. за из път с винтова капачка (с що-годе прилично качество) плюс пробно количество „еликсир за красота“. Допълнителния накрайник се поставя, натиска копче и след разтръскване сместа от витамини, колаген и подобряващи кожата вещества се разтваря във водата за пиене. Цената е 21,90 или 17,90 евро в зависимост от вида. Не е нещо, което бих си купила, но ако някой е любопитен, знам, че на българския пазар се предлага вода с колаген.

2. Лак за нокти Catrice – Iconails Gel Lacquer 05 It’s all about that red. Много хубаво класическо червено от новата колекция. Отскоро отново започнах да се лакирам и макар че ремонта ми съсипва бързо ноктите, прави ми удоволствие в неделя следобед да седна и да си направя маникюра.

3. Очна линия Ciate Fierce Flicks. От тип „писец“ – лесни за ползване очни линии, но и изсъхват бързо.

4. Лак за коса Rausch – козметика от Швейцария с бодливо дърво, слънчоглед и пшеница. Не ползвам често подобно нещо, сигурно имам 2 други лака за коса, които стоят в шкафа, но е практично да имаш за всеки случай.

5. Пробичка Лореал Hydra Genius Aloe Water дневна грижа за нормална и смесена кожа.

6. Ластички за коса NANO. Супер малки и стегнати.

7. Четка за грим Luxie 512 Small contouring с мекички, изкуствени, тънки косми. Хич ме няма с контурирането, но някой ден може да намеря магическа четка, която го върши вместо мен.

Та това беше Юнската Glossybox.