Голяма радост ми беше Валентинската кутия от Glossybox!

Наистина красиво представяне и отлични продукти. Показвам какво получих и как беше опаковано, а при Womanberry можете да видите и друг вариант на кутията.

При мен липсват балсам за устни на Figs & Rouge (който имам от друга кутия) и спреят за коса със сол (слава богу!), вместо това получих сенки за очи на EuPhidra и „руж за устни“ на Jelly Pong Pong Cosmetics.

glossybox-feb-2014-box-1

glossybox-feb-2014-box-2Кутията съдържа:

1. Jelly Pong Pong Cosmetics Lip Blush Марката ми е позната, имам техен молив за очи / сенки, 2 в 1. Все още не съм разпечатала този „руж за устни“, цветът е доста дързък и не знам дали ще ми стои добре, но когато стигна до него ще му посветя отделно ревю.

2. Лак за нокти Models Own – розов глитър. Харесвам глитъри, но ги избягвам, защото при свалянето си съсипвам ноктите. Този хубавец с тъмно-розови люспици може да се ползва за нежен акцент на върховете на ноктите или само 1 пръст.

3. Nougat London Limited Sparkling Body Shimmer блестящ лосион за тяло, travel size 100 ml. Напълно достатъчен за много парти вечери и специални случаи.

4. Anatomicals Puffy The Eyebag Slayer За бързо събуждане и свеж вид на очите, срещу тъмни кръгове, с овлажняващи съставки и колаген. Нанесете, потупайте леко и оставете да подействат … 30 мин. Ще се наложи да се въоръжа с търпение в името на красотата, но отзивите за ефекта на този продукт са добри, а сенките под очите ми са тъмни и дълбоки.

5. Сенки за очи EuPhidra – приятен бронзов цвят. Не бързам да ги пробвам, защото едни от най-любимите ми крем-сенки на Essence са в идентичен нюанс.

Сенки за очи

6. Liebeskind Berlin кожен ключодържател в бордо, изключително красив и лек. Бонус към пакета, не е обявен като стойност, но предвид цените на марката – щедър бонус!

Стойност на кутията:

  • Jelly Pong Pong Cosmetics Lip Blush – 14.15 евро
  • Nougat London Limited Sparkling Body Shimmer – 6.75 евро (100/250 ml)
  • Models Own – 8.00 евро
  • Anatomicals Puffy The Eyebag Slayer – 7.10 евро
  • EuPhidra Compact Eye Shadow – 13.90 евро

+ 15 евро талон за намаление при пазаруване в zalando-lounge.de