Набързичко, за новата кутия на Glossybox. Мислех, че съм си спряла абонамента, но явно не съм. Което пък не е лошо, защото този месец кутията е добра.

1. Benefit Cosmetics околоочен крем против тъмни кръгове It’s potent eye cream 3 gr. Ако този крем работи както обещават, цената от 32 евро за 14 гр. пълноразмерен продукт ще я дам без да се замисля.

Glossybox крем на Benefit

Glossybox кутия Германия

2. Матов топ лак на Nails Inc. Имам един на Rimmel, но и този ще ми влезе чудесно в употреба, харесвам много матовия ефект.

3. Спирала So susan с хиалуронови микросферички (каквото и да значи това). Марката не ми беше позната доскоро, но от миналия Glossybox имам руж на So susan. Съдържа 2 парабена, но пък цветът е интензивен и красив, та в момента плоската, розова кутийка е намерила постоянно място в козметичната ми чантичка. Още не съм пробвала спиралата, но имам надежди да е добра. Не съдържа минерални масла, хипоалергична е и подходяща за хора с контактни лещи.

4. Био гланц за устни на Lavera, в прекрасен розово-кафяв цвят. Съставът също звучи невероятно: липа, слез, био розово масло, масло от кокос, ший, арган и други етерични масла.

5. Figs & Rouge крем за ръце с масло от ший, с аромат на ванилия и шам-фъстък.

Та това беше за Септември от Glossybox. Или почти – мъжката кутия също трябва да дойде скоро. И нея ще ви покажа.

Желая ви чудесен ден!