От последната ни среща съм получила 3 кутии Глосибокс, но ще ви покажа само майската. Тя беше с много красив дизайн и добре подбрани продукти.

Преди кутиите се редуваха през месец – ту добра, ту разочароваща и аз постоянно бях на границата да се откажа. Но в последните месеци съм доволна и няма май скоро да си прекратя абонамента. И така, какво имаше в Glossybox Style edition?

glossybox-may-style-edition

Ето го и съдържанието.

glossybox-may-content

Големият зелен флакон е душ-гел на Rituals. Познавам марката предимно от Glossybox, ползвам в офиса тяхното кремче за ръце с миризма на мандарина и мента. Rituals имат и магазин в Аахен, който обаче все още не съм посещавала. Този продукт мирише божествено, на свежи цветя и бял чай. Впръсква се на ръката и отначало изглежда като гел, но щом се допре до кожата се превръща веднага в гъста пяна. Пазя си го за специални случаи. Оригинална цена: 8 евро за 200 мл.

glossybox-may-kueshi

Следва антицелулитен крем на Kueshi. Както можете да се досетите, Май месец е малко късничко тепърва да започваш да бориш целулит и килограми, а и с един крем чудеса няма как да се постигнат, но наскоро поднових ходенето редовно на спорт, пия по 1.8 л. вода на ден и го ползвам. Да видим дали ще има ефект някакъв … Мирише хубаво, но лепне малко. Цена: 15 евро за 150 мл.

glossybox-may-osis-plus

Точно преди да дойде кутията обикалях дрогериите и си търсех стилизатор за укротяване на косата и лесно разресване, тип силиконово „масло“. Нямах претенции към състава, защото ми е ясно на какъв принцип работят тези продукти. И с Glossybox дойде Osis+ на Schwarzkopf! Страшно се зарадвах. Ползвах го през лятото, върши си чудесно работата, има силна и приятна миризма, която се задържа по косата, въобще: попадение. Цена: 17.50 за 75 мл.

glossybox-may-lipgloss

Следващият продукт е червен гланц за устни на Stagecolor cosmetics. Марката ми е непозната, а оригиналната цена е 20 евро за 5 мл. продукт. Глосът е прозрачен, лепкав и силиконов на усещане, ще го ползвам, но не бих платила пълната цена, за да си го подновя.

Накрая една щедра пробичка/мини от фон дьо тена на Мейбълин Ню Йорк Dream Wonder Nude. Твърде светъл нюанс за мен, затова изчаквам дълбоката зима, за да го пробвам. Към него има две пробички – на базата за грим на Мейбълин Baby skin и мат мус фон дьо тена, който обаче е подбран в твърде тъмен нюанс за мен. Но недоволна категорично не съм, все пак това са бонус-пробички. Оригиналната цена на ФДТ е 9,90 евро за 20 мл.

glossybox-may-wunder-nude

И така, това беше майската кутия.

През Юли дойде френското издание Vive la France!, отново с дизайнерски картон. Ще ви издам една тайна – за него снимах Unboxing видео, където с много запъване, изчервена и с главоболие се опитвах да правя, както правят the cool kids. Така и не се наканих обаче да го обработя и пусна. Би ли ви било интересно да го кача, поне колкото да ми дадете насоки и мнение как се справям?

До нови срещи,
Ева