Напоследък нямам много време за писане. Всеки ден карам почти 100 км. до новата ми работа и обратно. Вечер съм щастлива, но и много уморена. На junior позиция съм, с по-добри перспективи спрямо предишната работа, но и като за начало с по-малка заплата, отделно пътните ми са солидна сума, абе, накратко – свърши се с голямото пазаруване. Отсега по-малко нови придобивки и повече ревюта на вече налични неща ще има. Остава ми и Glossybox.

glossybox-cover

Първата придобивка от кутията е лак на Color Club Blush Crush в хубав, пастелено-розов цвят. Много е деликатен и нежен, идеален за пролетта.

glossybox-april

Следват минерални сенки за очи на Bare Minerals в блестящ бронзов цвят. Имам минерален фон дьо тен на марката и много го харесвам, сенките също са добре дошли. Цветът е Sparkler, оригиналната цена е 17 евро.

glossybox-bare-minerals

Двойка био шампоанчета на Shoenenberger Naturkosmetik нар и бреза. Не съдържат парабени, силикони, минерални масла, веган са и имат сертификат BDIH. Цена за 250 мл. – 5.95 евро, аз получих 75 мл. за пробване. Срок на годност: 3 месеца. Много добър показател за био козметика.

glossybox-shampoo

И едно хубаво органик балсамче Naked Lips, с пчелен восък, кокосово масло и витамин Е. Вече го отворих да го пробвам, мирише приятно и плодово.

glossybox-lipbalsam

В кутията имаше и един охлаждащ балсам за след бръснене на Dr. Severin, също био.
Хубава кутия беше тази!

glossybox-april-2014

А Майската кутия се очертава такава красота, че нямам търпение за нея. Тя ще ми е подарък, защото с отзиви за досегашните кутии и продукти съм събрала 1000 бонус точки.

Glossybox-Mai

Извинете, че снимките са малко мрачни, но трябваше да снимам кутията сега, иначе знам, че нищо нямаше да свърша по-късно.

Желая ви прекрасни, топли дни и да намирате смисъл във всичко, което правите!

 

П.П. И нещо любопитно: към кутията имаше и Leseprobe – мини-книжка, откъс от After Passion на Anna Todd. „Twilight meets Fifty Shades of Grey“ пишеше отзад на корицата.

Аз:

Как пък не можа трилогията Милениум да „срещне“ нещо, все „Здрач“ и „50 нюанса“ …