Аз съм малко разсеяна. Мислех, че си поръчвам еднократно Glossybox, а съм се абонирала за постоянно т.е. докато сама не заявя отказ, ще получавам кутии. Разбрах го малко късно, като си видях месечното извлечение от картата, значи късно беше да се отказвам.

Кутията за месец Август е под надслов „Целуната от слънцето“. Много хубаво звучи, нали?

Само дето аз бях малко разочарована от съдържанието. Не че беше лошо, нито им се бяха досвидяли продуктите, просто нещата, които получих този път не отговарят на нуждите ми, нито ме зарадваха чак толкова.

Glossybox Glossybox продукти, Август 2013

1. Bebe MORE Озаряващ и овлажняващ крем за лице с мляко от кактус, със слънцезащитен фактор 10 – пълен размер на цена 4.99 euro / 50 ml.

2. Invisibobble hair ring – спираловиден ластик за коса от производителите на Tangle Teezer – 4.20 euro / 3 бр. Ама разбира се, че ще ми пратят ластик за коса точно в седмицата, когато смятам да се подстрижа късо! Но трябва да призная, че си ги бива ластичетата – не скубят и държат здраво, нищо, че изглеждат като нещо, скъсано от детско телефонче-играчка.

3. Sol de Janeiro слънцезащитен крем, фактор 30, продукт в пълен размер 18,50 euro / 130 мл. Нанася се приятно, попива веднага, мирише леко, но тази година не ходих и няма да ходя на почивка, а тук времето вече е такова, че сутрин разхождам кучето с пуловер и яке. Много ме е яд, не трябваше да разпечатвам опаковката, щеше да издържи и да го ползвам догодина.

4. Jelly Pong Pong cosmetics – 2 в 1 молив за очи и сенки. Пълен размер, 13 euro / 2.8 g. продукт, моят е сиво-зелен. Мек е, нанася се приятно, но не бих го ползвала като сенки за очи.

5. Korres White tea fluid gel cleanser – мини-опаковка почистващ гел от бял чай и овес, с натурални растителни заместители на сапуна. Освежава и защитава от свободните радикали след слънчева баня. Скоро привършвам измиващия ми гел от Balea и ще ми влезе в употреба, но някои момичета са получили рол-он за устни на Body shop с аромат на портокал или горски плодове, което щеше да ми допадне повече.

Но стига съм мрънкала … :0)