Това са нови придобивки от последните месец и нещо. Липсва единичка сенки за очи на Urban Decay, която от доста седмици се мотае по път и все не идва, сигурно е заседнала в митница, а я чакам с голямо нетърпение, защото е необикновен цвят (за Solstice става дума).

Щях да поръчвам на сестра ми да ми донесе нещо на Алтея Органикс, но покрай всички други неща, които ми се струпаха, забравих. Тя обаче не ме забрави и ми донесе 3 разкошни, дъхави сапуна и шампоан на All nature. Сапуните са с лавандула/бадемово масло, ангелика/арганово масло и жасмин/бял чай. Ухаят страхотно, особено този с ангелика.

all-nature all-nature2

Новата ми черна мини чантичка с пискюли от C&A (обичам пискюли и ресни!). Не очаквах, че ще изглежда толкова добре за цената си от 9 евро. С кожената гривна от Mango е супер комбинация и ми дава едно усещане за glam rock. Обеците също са от Манго, но тежат много и са само за специални случаи.

glam-rock

Тази двойка водоустойчива спирала и гланц за устни на Guerlain са от последната разпродажба във feelunique. Спиралата е Cil’s d’enfer waterproof, а гланцът е Gloss d’enfer 861 Madame Flirte. Двата излязоха около 40 евро. Въпреки интензивния си цвят в опаковката, гланцът дава по-скоро обещаният макси блясък, отколкото видим цвят. Спиралата не съм пробвала още, защото е с трайност след отваряне 6 месеца, а имам да изхабявам и други.

haul-neu4-15

И няколко дреболийки от тези дни. Две очни линии: лилава на Мейбълин, 10 Ultra violet, с матово бурканче и собствена четчица. Засега доста сухичка ми се струва и не мога да работя прецизно с нея. Другата е култовата гел очна линия на Bobbi Brown в черно. Нямам търпение да я пробвам, но ми се струва, че само четката на Zoeva ще е подходяща за нея. В горния десен ъгъл е калъфчето за телефон на Oilily. След дълги години в гумена защита, реших известно време да понося мобилния телефон в калъф. Шарката е весела и ми допада. Телефонът ми е на 3 години, но докато работи нямам намерение да го сменям.

На долната част на снимката са сгъваемата четка за устни на Zoeva, която купих заради множеството си балсами за устни в бурканчета, и сгъваемото кабуки на Real Techniques. Ако се чудите то защо ми е след като имам кабукито на Ecotools – ами, него кучето го намери и разкраси със следи от зъби. Още може да се ползва, но не изглежда красиво.

haul-neu15 haul-neu3-15

И последно: полу-матов лак за нокти Catrice Luxury Nudes 07 Delight in pure light (за новата работа смятам да съм екстра стилна и скромна!), единичка сенки Catrice 680 Shade of grey, която изглежда като taupe, но е по-скоро сива и не твърде пигментирана, и лак за устни 40 Dont’ be shy на Manhattan. Последният е средно пигментиран, първоначално по-лъскав, а после става полуматов. Проби на ръка: долу.

catrice-manhattan shade-of-grey manhattan-40-dont-be-shy

Май съм готова за пролетта, а?