Известно време ме нямаше, извинете за което. Изкарах една „отпуска“ болна и родителите ми бяха на гости, но отново съм тук, за да ви покажа някои покупки. Даже не съм сигурна какво е haul, обаче май направих такъв.

Преди изобщо не ползвах продукти за тяло, но след един крем за тяло на Balea се отпуснах, хареса ми усещането за грижа и глезене, и станах редовен потребител на такъв тип козметика.

За момичетата, които живеят в Германия вероятно ще е интересно да научат, че в момента върви разпродажба до 50% в Body Shop, пуснали са и някои продукти, които не са в обичайния асортимент и аз направих една поръчка онлайн и един набег във фирмения магазин в Кьолн.

Онлайн поръчката (когато намалението беше 30%) – душ гел и масло за тяло с какаово масло. Съдържат също масло от ший и соя, както и два парабен-консерванта.

Ароматът на какао е по-слаб отколкото очаквах, деликатен и ненатрапчив.

С какаово масло

От магазина в Кьолн за себе си купих лимитираната серия с аромат на малина. Обожавам тази миризма! Не е толкова сладникава и детска като миризмата на ягоди, а я намирам за нежна и женствена и отдавна си бях наумила да купя поне парфюм с малинови нотки.

Душ-гел (4 евро), масло за тяло (10 евро) и моно-аромат малина (10 евро)

Лимитирана серия малина

Серията с аромат на малина не съдържа парабени.

Понеже родителите ми бяха на гости, възползвах се да изпратя подарък на малката ми сестра. Взех масло за тяло с аромат на passion fruit и понеже покупката надвиши 20 евро, получих подарък малък размер масло за тяло по избор (черен шоколад, то пък отива при майка ми).

Body shop само маслата за тяло Всички покупки Body shop

Като цяло много съм доволна и вече 2 пъти правя пълен курс „омалиняване“.