Дамската чантичка не е само козметична. Отвреме-навреме ще ви показвам и разни дреболии, които съм си купила.

Преоткрих пазаруването в Интернет. Неизбежно беше. Немските онлайн магазини са в свирепа надпревара за клиенти, услугите са на високо ниво, стока се връща лесно и без болезнени обяснения, периодично получавам кодове за намаления и талони за осребряване, а цените са наистина изгодни.

http://brands4friends.de

В този онлайн магазин няма постоянен асортимент, с изключение на Outlet-а. Всичко е на принципа на акциите – стоки от определена марка се пускат за ден-два онлайн и веднъж като се изкупят, повече не се появяват – Marc O’Polo, CK и много други, които са ми непознати.

Двата комплекта бельо на SASSA – червен сутиен с бикини и танга, и люляков сутиен с дантели и „порцеланова шарка“ – 5 части струваха общо 22 евро. Доколкото мога да преценя, това е превъзходна цена за марката, от която обичайно един сутиен струва толкова.

Цената на доставката за територията на Германия е 6.90 евро, което е скъпичко, но пък преди първата поръчка получих код за отстъпка от 10 евро, а веднага след нея – код за безплатна доставка за следващата.

SASSA в червеноSASSA в лилаво