Знам, че за част от читателите моя блог не е много релевантен, защото пиша предимно за неща, които се намират в Германия. Но когато пътувам до България, с радост си взимам и нашенски неща за проба.

Наскоро се прибирах, за да присъствам на раждането на племенницата ми. Сестра ми обаче преноси с 10 дни и малката се роди 2 часа след като си кацнах обратно в Германия. Можете да си представите колко бях разочарована от развоя на нещата, но поне всичко е минало добре, а аз съм една щастлива леля на бебе Невена.

Та, какво си купих от България:

Това е 04 Mega Melon от прословутите овлажняващи Chubby sticks на Clinique. Него си го купих на летището. Много приятен цвят, но на консистенция не е точно, каквото очаквах. Като го понося повече ще споделя мнение.

pokupki-mega-melon

Имам един свършен и 2 бройки в употреба от сапуните на All Nature, но се запасих с още един. Обожавам миризмата на смокиня! Към него – сух дезодорант на Dove и измиващ гел за лице с нийм на Himalaya за нормална до мазна кожа. (В момента не съм доволна от измиващия крем на Bebe more).

bg-pokupki

Истински корейски маски за лице в DM? Приятно изненадана и запасена с 3. Био-водата от лайка на Arminbio също беше попадение. За разлика от продуктите на Body shop, които твърдят, че съдържат лайка, тази всъщност е от директна дестилация, без консерванти и има истински, автентичен аромат на лайка. Чудесна!

Най-вдясно е теракота руж на Flormar в цвят Golden peach. Хареса ми как се нанася от тестера, и си го взех с оправданието, че нямам тъмен, топъл хайлайтър. Праши се повечко, като го взимам с четката, но тепърва ще се опознаваме.

bg-pokupki2 pokupki-flormar-golden-peach

Две дребушлачета от Голдън роуз. Отпреди имам хубави впечатления от марката, имах минита, които покриваха на един пласт и съхнеха доста бързо. Лакче в бордо и още едно цвят мента с лек блясък.

pokupki-bg-lakcheta

От магазина на Zoya.bg балсам на Crazy rumors. Тях всъщност ги има и в Германия, но досега не им бях обръщала внимание. Много ми харесва! По-мазничък е от любимеца ми на Burt’s bees, но буквално за една нощ оправи напуканите ми устни с накъсани кожички. Ползвам си го взеки ден.

pokupki-crazy-rumours

Това беше от България. Ако имате някакви препоръки или въпроси, ползвайте коментарите долу.