Честита Нова Година, приятели и читатели!
Пожелавам ви една чудесна и успешна 2015-та година.

Аз прекарах празниците тихо и спокойно със семейството ми, което ми беше на гости. Тесничко беше вкъщи, но на душата ми беше широко и за първи път от много време усетих Коледа като празник. Не ни беше приоритет да си разменяме големи подаръци, но все пак получих много неща, които ми харесаха и ме зарадваха.

От сестра си получих нещо като мини адвент календар – 6 малки подаръчета, индивидуално и креативно опаковани, сред тях – нарисувана черупка от мида, малка филцова брошка с мъниста във формата на птица и детска книжка. Също така:

Ръчно изработени обеци от MalkataGad – бели, кръгли обеци с керамична основа, растителен мотив и глазирана повърхност. Прекрасни, оригинални, индивидуални – точно по мой вкус. Има и някакъв елемент на шега, защото аз наричам сестра ми „малкото зло“.

MalkataGad

All Nature лавандулово-бадемов сапун и зелена българска хума Avia, пак от био-ориентираната ми сестричка. Аз имам една опаковка хума от предишното си прибиране в България, но смятам след като свърша започнатите гелове за лице, известно време да мия лицето си с хума.

сапун и хума сапун Лавандула

От една игра с размяна на подаръци в любимият ми козметичен форум получих още органик козметика – енергизираща маска за лице на Siberica Natura и балсам за устни на Organic Essence USA, който веднага ме грабна със съставки и действие и за малко повече от ден се намърда до абсолютния ми любимец от Burt’s bees. Маската за лице пък е с жен-шен, екстракт от арктическа офика и сибирски бор, и всякакви други чудеса, произведена в Русия. Голямо благодаря и прегръдки на Тея!

Natura Siberica

Палитра Too Faced Chocolate Bar Palette

Не знам дали съм заслужила наистина, но дадох подсказка на дядо Коледа, дори му помогнах с добра цена онлайн за подаръка и търпеливо изчаках Коледната вечер, за да си получа тази красива палитра. Беше в списъка ми с желания, а вече е в арсенала ми. И да, видях, че има втора версия, но не ми харесва колкото първата.

Too Faced Chocolate

От майката на дядо Коледа, тоест на приятеля ми получих червило Dior Addict в цвят Tailleur Bar. То също не беше изненада, защото тя се обади да пита какъв нюанс предпочитам, казах „розово-кафяво“. Червилото е меко, в хубав телесен цвят, и заради фините сребристи частици дава изсветляващ ефект върху устните.

Dior Addict lipstick

Празниците бяха чудесни. Жалко, че свършиха.

А сега … отново на работа и потъвам в ежедневието.