След като Бери-Мери сподели с какво може да я зарадва дядо Коледа, реших и аз да си направя един списък. Няма да е голям списък, защото аз сама си изпълнявам желанията и то веднага. Ако чакам на моя дядо Коледа, ще получа тиган или както миналата година, комплект класически готварски ножове на WMF. Не ме разбирайте погрешно, харесвам практични подаръци, просто трябва да живея в мир с мисълта, че ще получавам предимно такива. Внимание, списъка с желания:

Too Faced Chocolate Bar Palette

Много красива палитра, и в нея няма нито един цвят, който не бих ползвала. Би била прекрасно попълнение в козметичния ми шкаф.

 

Too Faced Chocolate Bar

Комплект четки Zoeva Rose Golden

На стари години все повече и повече харесвам неща в цвят злато и особено, розово злато. Комплектът просто изглежда луксозно.

Zoeva rose golden

Дневен крем на Burt’s Bees с пчелно млечице

Сигурно е малко тъпо да слагам грижа за кожата в списък с подаръци, но не искам да го забравя. Очарована съм от балсама за устни на марката и някак съм убедена, че и кремът за лице ще е страхотен.

burt-s-bees-radiance-tagescreme-55g_8

Yves Saint Laurent – Poudre Compacte Matte and Radiance Powder

След кратко колебание между тази и компактната пудра на Guerlain Les Voilettes …

Yves_Saint_Laurent-Gesichtsmake_up-Poudre_Compact_Radiance

Comme des Garcons – Wonderwood

Не си бях купувала парфюм от 2010 година. През 2014 си взех наново любимия Ninfeo Mio и почти инцидентно Oriens – Van Cleef & Arpels. През новата година сигурно ще издебна да си подновя John Galliano Eau de Parfume, който ми свършва и да купя Wonderwood, който отдавна стои в списъка със желания.

Comme des Garcons - Wonderwood

И накрая две дреболийки: Essie – Raspberry (малинов лак за нокти) или China Glaze – Sand Dolla Make You Holla (бял „пясък“ с многоцветни частици).

Какво скромно дете съм! Да, скъпи неща са в списъка. Не казвам, че непременно трябва да се сдобия със всичко (особено силно стои под въпрос доколко имам нужда от още една палитра сенки), но е хубаво да си мисля за предстоящите празници, украсата, и най-вече, че семейството ще ми дойде на гости.