Здравейте!

Откакто създадох Facebook страничката на блога вече ми е още по-лесно да общувам с останалите от бюти обществото.

Благодаря ви, че бях тагната, при това 2 пъти за Versatile Blogger Award от Girl’s Temptations и Галина от Mymakeup2013. (Иска ми се да я питам, как се живее в Италия с име Галина?)

Не съм правила „30 факта за мен“, затова за всяка номинация ще дам х7 факта.

Не номинирам никого, защото повечето момичета направиха вече своите публикации. Просто ако някой е бил пропуснат, а иска да сподели своите 7 факта, да се чувства сърдечно поканен.

1. От година и половина живея в Германия. Идването ми беше част от един План, който се провали, но аз си останах. Много ми харесва тук. Редът, pretzel-ите, бирата, страхотния пълнозърнест хляб, хората. Не знам откъде идва този мит, че немците са студени. Досега аз съм с прекрасни впечатления.

2. Имам си едно свръх-любопитно, активно и добронамерено кученце. Всъщност повече черна ламя на вид, отколкото кученце, понякога ми е доста трудно с нея, но никога не скучая.

3. Имам по-малка сестра, която обичам безкрайно. Доста различни хора сме, но се разбираме идеално, като малки сме правили всякакви безобразия заедно и винаги сме си „пазили гърба“. Трите седмици, през които ми беше на гости, бяха най-хубавите от лятото.

4. Завършила съм техническо образование, занимавам се с интернет технологии и реклама.

5. 11 години съм живяла във Варна. Липсва ми градът, както е през лятото, кипежът, животът, миризмата на сол и йод във въздуха. Липсват ми Cubo, Sundogs и моят бар с коктейлите. Липсват ми най-вече приятелите, само че те не са там. Пръснаха се по света – Англия, Холандия, Америка…

6. Обичам да чета книги – фантастика, фентъзи, любовни и исторически романи. Опитвам се да чета поне по 1 книга на седмица и дотук за тази година вървя по план. Ако някой има акаунт в Goodreads, ще се радвам да станем приятели.

7. Обичам да снимам, голямо удоволствие ми прави да обработвам снимките за блога и да уловя точния оттенък на червилото или сенките. Фотоапаратът е хубав, но нямам правилните обективи към него, нито имам lightbox, в който да снимам продуктите. С риск да издам производствена тайна, снимам ги върху един отчупен бял капак от дървено сандъче на дневна светлина.

8. Всъщност никак не съм „бюти“ ориентирана.

Особено откакто имам кучето винаги съм в дефицит на време и първоначалния ми импулс е да изляза за работа както съм била мърлява на разходката, с кал и кучешки лиги по дънките. Никак не ме бива с комбинирането на дрехи и често ме мързи да се оправя и наглася. Имам една колежка, рускиня, с З деца, но винаги е с рокля, висок ток, гримирана, с бижутата. И не, не е богата, никой не й върши домашната работа, просто за нея е важно „да си носи оръжието“, както тя се изразява. Възхищавам се на такива хора. Затова и започнах този блог, за да се опитвам да съм по-женствена и кокетна.

9. Имам говорен дефект, не мога да изговарям „р“ правилно, т.нар. френско „р“. Поради тази причина вероятно никога няма да направя видео канал, но рано или късно смятам да се опитам да започна с Outfit of the day. Сам да се снимаш обаче е трудно.

10. Тренирала съм кикбокс, обожавах го.

11. Ненавиждам домакинската работа, върша я по принуда и с омерзение.

12. Когато ме питат за възрастта, налага се да се замисля, не се сещам веднага.

13. Откакто се помня имам навика да си хапя и късам кожичките около ноктите. Затова досега не съм показвала маникюр, още се опитвам да се отуча от този навик. Засега имам успех, открих някои неща, които ми помагат, но все се случва да се изнервя нещо и да започна пак.

14. От 4 години имам и личен блог на обща тематика. Не е от известните, но имам хора, които ме четат редовно.

Надявам се, че ви е било интересно и че сте ме опознали малко по-добре.