Един таг, който се позавъртя напоследък: Моето лично време.

Ако искате да научите нещичко за мен …

1. Какво обичаш да гледаш или четеш през „твоето си време“?
Първо трябва да започна с това, че нямам много „мое“ време. Имам доста ангажименти, и домашен любимец, правя един курс онлайн и времето не стига. Затова и четенето ми напоследък стана хаотично, чета каквото ми попадне набързо, най-вече художествена литература, романи. В момента: „Лекарство против северния вятър“.

Много обичам да ровя и чета в Quora. Това е сайт, където специалисти и хора с широка обща култура задават и отговарят на всякакви въпроси – какво е да загубиш дългогодишен партньор, какво е да имаш фотографска памет, какви са най-големите грешки, допускани някога в IT индустрията, най-гениалните бизнес ходове и пр. Обожавам го просто този сайт!

Гледам всякакви филми по принцип, но в моето време избирам неща, които не мога да гледам с приятеля ми – типично женски филми, анимета, фентъзи, филми на английски или български.

2. Какво обичаш да носиш през „твоето си време“?
Омекнали от носене стари дънки и топли, тъмни дрехи, за да не се вижда, когато се гушкам с кучето и остават косми по тях.

3. Какви козметични продукти използваш през „твоето лично време“?
Имам две крайности. Или само крем за лице, след задължителното почистване и освежаване на лицето, или ходя из къщи гримирана като Клеопатра с нещо, което не бих посмяла да сложа навън.

4. Любим лак за нокти в момента?
Изкарах от колекцията десетина лака, подходящи за сезона. Нямам любим, но в момента с едно много тъмно червено, почти кафяво –Victoria на Nails Inc. Разкошен цвят. Без база, без топ лак и без проблеми изкарва 6 дни на ноктите ми в безупречен вид.

5. Какво обичаш да ядеш/пиеш през „времето за себе си“?
Червени пиперки, моркови, ябълки, салата, ядки, сушени плодове, солетки – каквото има за хрупане. Пия чай, кафе, пшеничена бира – нищо особено.

6. Любимата ви ароматна свещ в момента?
Имам само една ароматна свещ от Икея, така че хайде да я пишем „любима“.

7. Обичаш ли да излизаш навън през „свободното си време“?
Ако времето е хубаво съм навън на разходка с кучето, карам колело или сядам на бира на открито. Тук слънчев ден се оползотворява задължително. Просто няма много такива.

8. Ходила ли си някога на кино сама?
Като ученичка ходех редовно на кино сама, понеже нямах никакви приятели. И не само това, правех си цяла програма – разхождах се, купувах си книги, отивах сама на кино. Не е толкова лошо.

9. Любим магазин за онлайн пазаруване?
Ох, онлайн магазини … .

Mango Outlet и Orsay за дрехи, feelunique, BeautyBay и Flaconi за козметика. За общи намаления – limango и brands4friends.

Постоянно ми пращат талони и намаления, много воля се иска, за да не пазарувам безспир.

10. Добавете още нещо – какво друго правите през това време?
Уча разни мои си неща за работата, чета блогове, списвам си моите, постоянно си намирам занимавка. Никога не скучая, напротив, винаги има нещо интересно за правене, гледане, четене.