Новата кутия на Глосибокс Summer Holiday edition може би не е най-вълнуващата откъм продукти, но е много практична. Да покажа с няколко снимки какво съдържа:

Черната кутия със сребърен надпис е бонус в кутията. Swiss Smile съдържа двойка мини избелваща паста за зъби и съответно витащизираща билкова. Цената на пълноразмерната версия на продукта е 33 евро за 75 мл. така че надали ще си я купя, но се радвам за възможността да я тествам.

Следваща (по часовниковата стрелка) е душ-пяна на Kneipp „Събуден с целувка“ с аромат на портокалови цветчета. Цена на пълноразмерния продукт: 4,99 евро / 200 ml.

Кутия Glossybox юли 2014

Следва кутийка от Demak’Up Sensitive – 30 ултра-меки тампончета за почистване на околоочен грим за чувствителни очи. Любопитна да ги пробвам, и то бързо, защото все пак отзивите за двуфазния дегримьор на Алверде се оказаха истина – гори адски и не може да се ползва около очите (в момента ме спасява мицеларната вода на Лореал). Цена: 3,49 евро за 30 бр.

тампончета за сваляне на грим

Високият жълт флакон е овлажняващ и защитен флуид за коса, изложена на влиянието на слънцето и хлорирана вода. Впръсква се по косата от разстояние и вечерта след плажа или интензивния ден на слънце се измива с шампоан. От години не съм виждала плаж, но мога да го ползвам при спорт на открито, например дълги преходи с колело. Цена: 17,90 евро / 125 ml.

Следващ в кутията е бронзър на Model Co. Точно миналата седмица си купих засега единственият ми бронзър в колекцията, едно истинско бижу на Шисейдо, но вероятно и този ще влезе в употреба … все някога … може би. Оригинална цена – 18,00 евро за 3,6 гр. Не знам откъде си измислят тези цени понякога, при такава невзрачна опаковка и напълно неизвестна марка, не бих дала 18 евро никога.

И последно, едно хубавко нещо от кутията, „луд на шаренко се радва“ или плоска четка за сенки Beautiful Flat Stiff Brush на teeez Trend Cosmetics. Страхотна четчица с бели влакънца, естествен кози косъм, шарена дръжка и метална част в цвят „розово злато“.

четка за сенки от Glossybox

четка за сенки

Доволна съм. Само към бронзъра оставам силно скептична.