Освен месечните бюти кутии, Glossybox имат и специални младежки и луксозни издания, а също така и мъжка кутия, която пускат веднъж на 3 месеца на редовната цена от 15 евро. Чудех се дали си струва да пускам публикация по темата, защото не мога да дам мнение за изпратените неща, а само да ги покажа, но все пак може да ви е интересно.

Лично аз съм доволна от подбора в есенното издание. Явно анкетите се взимат под внимание, защото нямаше нито един излишен продукт.

glossybox мъжко издание

Отляво надясно:

1. Енергизиращ шампоан Synergy на Kueshi, испанска марка. Води се натурален, но не е безсулфатен, а и на страницата на марката не можах да го намеря. Съдържа според описанието алое вера и пчелно млечице. 200 мл. Оригинална цена: 18,95 евро.

2. Душ-гел за тяло La Rive. Свежа, спортна миризма с кедър, жасмин и муск. Въобще повечето неща в кутията са от този тип, за спортни натури. Широкодостъпна марка, намира се в дрогериите, редовна цена 3,99 евро за 200 мл.

3. -417 овлажняващ лосион за тяло. Съдържа масло от иланг-иланг, както и екстракт от портокалови и лимонови цветове. Цена 3,99 евро за 200 мл.

4. Силен гел за коса на C:EHKO. Цена 5,20 евро за 50 мл.

И номер 5, което за мен си беше звездичката на кутията: 9 мл. мини на Prada – Luna Rossa.

Парфюмна пробичка на Prada Luna Rossa

Като цяло, добри попадения, всичко ще влезе в употреба. Приятелят ми даже нямаше търпение да пробва нещата, но аз му се скарах да изчака докато ги снимам 🙂

Какво да се прави, блогърска работа.