За по-лесно, мисля да преименувам блога на „Glossybox на български със снимки и описания“, а? Нали и без това не ми остава време да напиша отзиви за много други неща.

Към мартенското Glossybox Inside-Edition с продукти по препоръка на експерти изпитвам смесени чувства. С нея към козметичните ми резерви се прибавя още един молив за очи, този път тъмно син, и червило в неонов коралов цвят, което евентуално мога да нося само със силен тен, и с което в най-добрия случай да приличам на Ники Минаж. При положение, че наскоро обнових бюти профила си на сайта на кутиите и зададох неутрален/естествен вид при избора на цветна козметика, подобен подбор ми е малко странен.

Кутията съдържа:

1. Love Phat Liner by Miners Cosmetics, тъмносин молив за очи. Съдържа 2 вида парабени, произведен в Тайван.

2. Teeze Trend Cosmetics Love triangle lipstick – червило в цвят Centre Ville, крещящо коралово-розово.

3. Etre Belle Cosmetics Liplift peel – ексфолиант за устни с овлажняващи съставки.  Продукт на Etre Belle, произведен в Германия.

4. Alex Cosmetic Activital cream овлажняващ и подхранващ крем за чувствителна кожа. Продукт на Alex Cosmetic, произведен в Германия.

5. Mitchell and Peach крем за тяло, с аромат на английски цветя, съдържа мед, био-какао, витамин B5 и масло от шии. Попива изключително бързо, но ароматът му не ми харесва. Има силна лавандулова нотка, която по-скоро би допаднала на сестра ми. Не съдържа парабени, SLS или изкуствени оцветители, което е плюс. Произведен в Англия от Mitchell and Peach.

Отсега мога да кажа, че непременно ще пробвам крема на Alex Cosmetic и пилинга за устни. След крема на Eubos съм с отлични впечатления от немската бяла козметика и бих дала шанс на всеки такъв продукт. Кремчето за тяло ще замине при сестра ми, която е побъркана на тема лавандула, а декоративната козметика най-вероятно ще остане дори непробвана.

Glossybox Март 2014 молив за очи Glossybox Март 2014 червило

Стойност на кутията:

  • Miners Cosmetics Love Phat Liner – 4.85 евро
  • Teeze Trend Cosmetics Love triangle lipstick – 17 евро
  • Etre Belle Cosmetics Liplift peel – 15 мл. за 12.95 евро
  • Alex Cosmetic Activital cream – 15 мл. (50 мл за 37.99 евро)
  • Mitchell and Peach – 40 мл. (180 мл. за 43.70 евро)