Към 1-ва част: разопаковането на Glossybox

А сега да разкажа по-подробно какво съдържа кутията.

1. Daytime Radiance Kit на Dermalogica.

Този мини-комплект е най-скъпото нещо в кутията и ми идва ми точно навреме. Tъкмо привърших овлажняващия крем Hydreаne Riche на La Roche-Posay и мога да тествам тези три продукта самостоятелно и обстойно. Сетът е съобразен е с моя попълнен профил (възраст), предлага защита против стареене на кожата и съдържа следните неща:

  • MultiVitamin Power Firm – грижа за околоочния контур.
  • Dynamic Skin Recovery SPF 30 – за поддръжка на еластичността на кожата.
  • SkinPerfect Primer SPF 30 – за изглаждане на неравности по кожата, може да бъде ползван самостоятелно или като основа за грим.

Стойност на комплекта: 58 €.

Само се притеснявам какво ще стане, ако продуктите много ми харесат, защото:
MultiVitamin Power Firm – 59.00 € / 15 мл
Dyamic Skin Recovery SPF 30 – 88.00 € / 50 мл
SkinPerfect Primer SPF 30 – 64.00 € / 22 мл

2. Emite Make Up Eye Lash Curler

Спонтанната ми реакция към този разкрасяващ уред беше: „Ами сега?“. Виждала съм, зная как се ползва извивачката за мигли, но и през ум не ми е минавало да си купя такава, понеже моите мигли са доста къси. Определено Glossybox ме отведе в непознати води. Но какво пък, нали това беше целта, ще пробвам …

Стойност: 23 €.

3. Alterna – Bamboo Style Boho Waves tousled texture mist

Другият продукт в кутията, който никога не би ми хрумнало да си купя – спрей за плажен вид на косата. Моята идея за „плажен вид“ е коса, разбъркана от вятъра, изсушена от солената вода, заплетена и матова – все неща, които съм се старала да избягвам. Но да живее експеримента! И без това тази година това ще е най-близкото до плаж, което ще ми се случи.

Цена на оригиналния продукт: 16.50 € / 125 мл.

4. Балсам за устни Figs & Rouge Cherry blossom

Страхотно балсамче в тубичка, с вид на гъст, тъмнорозов гел. Мирише леко и цветно, дава нежен цвят, овлажнява. Ще бъде употребено по предназначение и докрай.

Цена на оригиналния продукт: 5.90 € / 12,5 мл

5. Пробичка на парфюм Lolita Lempicka

6. Мини-лак на Nails Inc. Brook Street Nail Polish 4 мл.

Забравих да го снимам, толкова беше мъничък и сладък, че в суматохата го пропуснах. Симпатичен пастелен коралово-розов ваканционен цвят.

Цена на оригиналния продукт: 13.00 € / 10 мл

Заключение:

Поръчах си Glossybox основно, за да открия продукти, които обичайно не бих си купила, за да бъда провокирана да опитам нещо ново и различно. Определено кутията изпълни целта си. След като посвърша тези попълнения ще поръчам отново. Истината е, че ми се услади, има изненада и положителни емоции, но не искам да прекалявам и да трупам неща, които няма да мога да използвам докрай.

Благодаря за интереса и доскоро четене!