Както казах, Glossybox се стараят напоследък повече. Септемврйското издание отново е дизайнерско, кутията е изрисувана в бяло и черно от американската илюстраторка Ли Вайнер, с матови и гланцови детайли. Към кутията отново има мини-книжка.

glossybox-black-white

_glossybox-black-white-content

Emite Make-up Diamond Heart база за лице, изрявнява и изглажда тена преди нанасяне на фон дьо тен. Произведена в Италия за R&D Швеция. На цвят е бледо-бежова, с розов подтон и лек блясък. Разнесена е безцветна и леко матираща. Цена: 23,00 евро за 15 мл.

glossybox-face-primer

Фон дьо тен Perfect Lift Foundation Sans Soucis, 15 мл. в цвят 40 Tanned beige. „Sans Soucis“ е на френски и означава „без грижи“, но продуктът е произведен в Германия, с термална вода от Баден-Баден. Има слънцезащитен фактор 10 и анти-ейджинг действие. Малко оранжев ми се вижда, но няма как да знам, преди да го пробвам на кожа. Цена на пълноразмерния продукт: 23,50 евро за 30 мл.

glossybox-fdt-sans-soucis

Звездата на кутията за мен беше мини-спиралката на Benefit Roller Lash. Не че съм останала без спирали, дори онзи ден си купих нова на Guerlain,  но винаги се радвам да пробвам нещо ново. Отделно, преди да дадеш парите си за нещо, особено когато става дума за 25 евро, винаги е добре да можеш да го пробваш и поносиш. Според описанието спиралата издържа 12 часа. Ще видим … Размер: 3 мл. Идеално мини за козметичната чантичка.

glossybox-roller-lash-benefit

А това е така наречената Hook’n’Roll четка, която захваща, изтегля и дефинира дори и най-малките мигли.

glossybox-black-white-benefit-mascara-brush

Бяло като латекст, мирише на латекс, нанася се като латекс – що е то? Бял лак на Icona Milano. Цена: 9,50 евро за 10 мл.

Най-накрая, универсален молив за вежди на Лавера. Отвън на опаковката и погледнат директно пигмента изглежда като сиво-кафяво, но нанесен на веждите стои много тъмен. Аз съм брюнетка, но този молив ми идва тъмен. С лека ръка трябва да се нанася.

glossybox-black-white-produkti

Това беше тазмесечната кутия. Следващата ще е Wohlfühl-Edition в сътрудничество с bareMinerals, с различни продукти, които да се погрижат за тена, тялото и духа през студените месеци.