По кината тръгна римейка на класическата приказка на Дисни „Красавицата и звяра“ и от Glossybox посветиха месечното издание през Март на нея. И докато дойде Понеделник и моето време да седна пред големия екран, ще показвам кутията.

Както се вижда, кутията е невероятно красиво направена. Печатът е качествен, логото е релефно. Тази Glossybox ще бъде ползвана за складиране на … не знам още на какво, но някъде, където ще се вижда.

Съдържанието, ако трябва да съм съвсем честна беше малко … meh, средна работа, и поне според мен не отговаряше на очакванията.


1. Maybeauty The Incredible Face Mask – глинена или mud маска с отлепване, две пликчета. По корейска формула, но произведена в Китай. Радвах й се, докато не обърнах отзад да видя състава. Приложението ми CodeCheck дава 2 от 9-те съставки като „тревожни“. Сигурно ще я изхабя, но надали ще си я купя. Цена: 25,00 евро за 8 броя

2. Tetesept душ гел с лайм и джинджифил. Познавам марката, ползвала съм солите за вана и се радвам да пробвам душ гела.

3. Cetaphil овлажняващ крем за тяло и лице. Опаковката навява мисли за аптечен продукт, но всъщност е сравнително евтин крем с някои тревожни съставки. Цена: 9,95 евро

4. Ето нещо, което няма да ме видите да ползвам – Andmetics кола маска за вежди. Моите са си достатъчно оформени, не се боря с някакви диви вежди, а и като се познавам дори експеримент с подобно нещо ще завърши с това да трябва да си взема 2 месеца неплатен отпуск, за да ми порастнат нови вежди.

5. My coconut island балсам за ръце и нокти. Нещо, което ще ми влезе в работа на скромната цена от 1,95 евро.

6. Лак за нокти в цвят 04 Peony Pink на Korres. Снимката му е измила цвета, бледо „балерина“ ровозо е. Много нежен цвят.

7. Model Co хайлайтър трио с кремообразна формула. Предполагам, че това трябваше да е най-хубавото в кутията, но за мен не е попадение. Светло сребърно, тъмно бронзово и розово – твърде блестящи и трите абсолютно неподходящи за моя тен. Определено не са моите цветове за хайлайтър, ако изобщо се спусках да нося такъв. Утре ще ги пробвам, може нанесени да стоят по-дискретно, но от проба на обратната страна на ръката засега оставам скептична.

Та това беше кутията. Много красива отвън, нищо особено отвътре. Поне ми остава филма.