Мери вече писа за нейната кутия, сега набързо и аз да покажа моята. Не съм въодушевена. И не защото месечното издание е лошо, напротив, ами аз съм се разглезила. Ако получавах като в българските кутии по една шепа пробички, тогава щях да имам право да мрънкам.

Glossybox Януари 2015

1. Catherine Nail Collection – кератинова терапия за нокти за 2-3 седмичен курс. Нанася се, оставя се да подейства и с масаж се разнася. Подхранва и подсилва ноктите. Ориг. цена: 18,50 евро за 5 ампули, аз получавам 2 в бяло картонче.

2. Lavera витализиращ душ-гел с екстракт от ракитник и аромат на зрели портокали, освежаващ и подхранващ. Марката е био и веган. Отдавна исках да я пробвам и на този душ-гел най-много се зарадвах. Цена: 3,95 евро за 150 мл.

3. Luvos възстановяваща маска, бонус в кутията.

4. So susan палитра коректори. Всъщност най-светлия и тъмния цвят са указани за контуриране, така че е многофункционален продукт. Опаковката изглежда евтино, и съставките не ме радват, но ще я пробвам. (На какво ли не съм готова, за да скрия тъмните кръгове под очите…) От същата марка, пак от Glossybox, имам спирала, която е с доста незабележимо действие и един приятен руж, който ползвам отвреме-навреме. Цена: 22,50 евро.

5. Absolute New York терапия за нокти с чесън. Нанася се като база или вместо лак, подхранва и заглажда ноктите. Беше в кутийка на сладки ретро розови точки, която махнах заради снимката. Ще го ползвам със сигурност. Цена: 8.99 евро.

6. Boots laboratories Serum7 Lift крем против бръчки. Произведен в Англия, стандартните обещания за гладка и млада кожа + 4 парабена. (Същите се намират и в номер 1. и 4. от кутията). Отсега знам, че няма да го ползвам, имам достатъчно „запаси“ от продукти за грижа за кожата, а се надявам и сестра ми да ми донесе скоро от България серията на Алтея Органикс, която Галя от Mymakeup2013 горещо препоръча. Хем органик, хем родно, а този крем ще търся да го подаря на някого. Цена: 34,90 евро за 50 мл.

С това приключвам обзора на кутията, до нови срещи!

П.П. Тази година Февруарската кутия ще дойде по-рано, а миналата година „любовното“ издание беше много добро. Така че … чакаме!